Echipa

 

MANAGER DE PROIECT

Mirela Năstăsache (n. iulie 1979) este critic de teatru, secretar literar şi manager cultural.

În 2004 a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică « I.L. Caragiale » din Bucureşti, secţia Teatrologie. Şi-a continuat apoi studiile la Universitatea Paris Dauphine (cu stagiul Financement et economie de la culture) şi la UNATC (cu masterul Teatrologie, Management şi marketing cultural).

Lucrează ca secretar literar la Teatrul Mic, unde a contribuit la punerea bazelor unui program destinat promovării tinerilor dramaturgi şi regizori români. Este de asemenea coordonator Presă şi Relaţii Publice la Festivalul Naţional de Teatru şi colaborator al câtorva dintre cele mai cunoascute reviste de specialitate. Din 2009 a început să dezvolte site-ul www.textextract.ro dedicat promovării noii generaţii de dramaturgi români.


TRADUCĂTOR ENGLEZĂ

Adrian Solomon

Absolvent al Universităţii Bucureşti, Adrian Solomon predă limba engleză la Academia de Studii Economice, lucrează ca traducător independent şi este fondatorul Plural Magazine şi a site-ului www.plural-magazine.com, probabil cea mai cuprinzătoare revistă online de limbă engleză ce are ca temă cultura şi civilizaţia română.

 

TRADUCĂTORI FRANCEZĂ

Monica Bokos şi Romaric Ladsous